Ficatei cu sos

de -Licurici- in Ficat, 25 Iun 2015 | 4779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 3 linguri bulion
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu sos:

  • Ficateii se spala si se scurg de apa, apoi se pun intr-o tigaie cu ulei incins si se gatesc in jur de 10 min, pana se rumenesc.
  • Intr-un castron se pun 3 linguri de bulion si 3 linguri de apa, se amesteca, apoi se adauga peste ficatei.
  • Usturoiul se piseaza, se adauga in tigaie si se mai lasa 5 min pe foc.
  • Cand este gata, se adauga patrunjelul tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (21)

- Andreea - 1

27.06.2015, 09:27

Ficateii de pui sunt printre preferatii mei ... si ce buni cu mamaliguta

-Licurici- 1

27.06.2015, 10:02

Foarte buni

MotanLaOale 1

27.06.2015, 17:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi cu ficatei